O altfel de zi

Tuesday, March 01, 2011

Sprijiniţi animalele din ei



Prima zi din martie, o sărbătoare pentru mulţi dintre noi e transformată de o mână de oameni fără minte într-o zi de demonstraţie pentru lucruri importante cum ar fi "de ce sa ne fie apărate drepturile oamenilor ?".
De ce să ne preocupe că pensionarii militari ies in stradă, că drepturile lor ca oameni sunt încălcate ?
Trebuie să ajutăm animalele si prin asta numesc cei de la FNPA maidanezii, să nu aibă o legislaţie care să se refere la ei, să ne ajute să realizăm ceva în privinţa lor în următoarea sută de ani pentru că acum vrem să trăim.O sută .. două sute, că doar trăim în România.
Să trăim într-un oraş, o ţară civilizată, nu plină de animale care ne aduc pe noi pe cale de dispariţie."13.200 de persoane au fost muşcate de maidanezi, anul trecut, doar în Bucureşti. De ce nu reuşesc autorităţile să rezolve această problemă ?"
Să îi lăsăm să reuşească nu să le punem beţe în roate pe străzi - o problemă pe care şi Elena Udrea o recunoaşte - "ONG-urile împiedică autoritățile să rezolve problema câinilor maidanezi."
Să ne adunăm să găsim soluţii nu să fim Gică Contra ca de obicei.
Aşa că azi în loc să vă gândiţi la persoanele care merită cu adevărat protejate, mame, soţii, copii, mergeţi şi arătaţi cât sunt de mulţi proştii care luptă cot la cot cu câinii fără stăpân, să aibă drepturile lor, să-şi continue atacurile asupra noastră nederanjaţi şi PROTEJAŢI.

2 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home